Zomerkampen

Iedere zomer organiseert de Protestantse Gemeente Houten een kinderkamp en een tienerkamp. Het is een unieke kans voor kinderen en tieners om vrienden te maken en een onvergetelijke tijd te hebben. Het Kinderkamp is dit jaar van vrijdag 9 t/m vrijdag 16 augustus 2024 in de Timmershoeve in Vorstenbosch. Het Tienerkamp is van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 augustus 2024 wederom in de Wildwal in Lunteren.

Kinderkamp

Ga je volgend schooljaar naar groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool, dan mag je met ons mee. We gaan de Timmershoeve in Vorstenbosch. We doen veel spellen en activiteiten onder leiding van een hele toffe kampstaf. Er is ook veel tijd voor creativiteit en natuurlijk zijn er het corvee en het C-thema over het christelijk geloof. Vergeet de toko niet en natuurlijk gaat de kookstaf lekker voor je koken. Komen dus! Kosten € 195 per kind.
Meld je aan via het inschrijfformulier voor het kinderkamp 2024.

Tienerkamp

Ga je volgend jaar naar de brugklas of een hogere klas en ben je maximaal 15 jaar, dan mag je mee op tienerkamp. We gaan naar Lunteren, met de fiets zodat we in de omgeving ook veel op pad kunnen naar het zwembad of bos. Ook de Hoge Veluwe is in de buurt en de kampstaf verzint hele gave dingen. Het echte kampleven is moeilijk te beschrijven, dat moet je gewoon meemaken. Met veel sport, (nacht)spelen, goede gesprekken, leuke leiding en een gave laatstejaarsactiviteit beleef je dé week van het jaar. Kosten € 205 per kind.
Meld je aan via het inschrijfformulier voor het tienerkamp 2024.

Leiding

Naast deelnemers gaan er ook stafleden mee. Ben je ouder dan 18 jaar en vind je het leuk om in de jongeren van onze kerk te investeren en zelf veel terug te ontvangen? Neem contact op

Informatie

Meer informatie bij Niek de Hoog, telefoon 06-81848355. Neem contact op
Tot ziens op het kamp!

Het kampbestuur: Niek de Hoog (voorzitter), Annika Dobiegala en Mirjam van de Blom (beide communicatie), Niek van Slooten (penningmeester) en Imko Molenbuur (secretaris).

NB: Het Kampbestuur is op zoek naar nieuwe leden, lijkt het je leuk om af en toe een paar uur  te besteden om de Kampleiding te helpen de zomerkampen mogelijk te maken? Informeer bij Niek de Hoog of Niek van Slooten voor nadere informatie.

terug